Pengikut

Rabu, 22 September 2010

TERMOS NASI 60'AN

Termos nasi era 60'an ini masih dalam keadaan baik. Tingginya dalam 10 inci. sticker kertasnya masih terlekat elok dgn gambar gunung tertulis "shanghai mountain". Dibawahnya pula ada embross tulisan" made in china". HP NO 017-5914499 harga~ anda boleh buat tawaran!


FOR SALE GELAS ANTIK
CUMA ADA SEPASANG..SANGAT ISTIMEWA SEBAB BUNGA DI DEPAN DAN BELAKANG BERLAINAN WARNA. SANGAT RINGAN SEBAB KACANYA TIPIS. KELUARAN LEWAT 50'AN. MEMANG COMEL UNTUK DISPLAY.. HARGA: RM30.00 sepasang HP NO 017-5914499

GELAS ANTIK BULUH PERINDU

assalamualaikum sume rakan blogger serta peminat pinggan mangkuk antik. Kali ni saya nak
perlihatkan pada rakan-rakan gelas antik milik keluarga saya yang kini menjadi koleksi milik saya. Kalau blogger lain ada set cawan buluh, saya ada gelas buluh...hehehe..di mata saya gelas ni memang comel bentuknya dengan bibirnya bergincu keemasan. kacanya tipis menjadikannya sangat ringan. Di sebelah pohon buluh tu terdapat pula dahan seakan pohon sakura yang dihinggapi seekor burung yang sedang bersiul riang...indah bukan?...kreatif betul orang dulu-dulu berimaginasi....tak pasti lak sama ada gelas ni buatan mana..